MEGOSZTÁS

brains remix versenyOlajért cserébe Brains koncertet kaptak Szeged polgárai a magyar olajcégtől. A zenekar nemrég kezdte őszi turnéját aminek a Szegedi koncert a második állomása volt. A Drum & Bass stílus magyarországi hangszeres helytartói kitettek magukért, és alaposan megmozgatták rajongóikat. A turnéval egy időben újra meghirdettek egy remixversenyt lemezlovasok részére. Az érdeklődők a Hurts, a Your Desire vagy a Real Talk című szerzemény átiratával nehezhetnek november 15-ig a remix@brains.hu e-mail címen.

Az egyik nyertest a közönség, a két másikat pedig egy szakmai zsűri választja ki, az átiratok pedig rákerülnek az új Brains Remix albumra. A zenekar a többi dal újragondolására jól ismert művészeket kért fel, például, a spanyol Beat The Beast kivételével a hazai élvonalból válogattak, így AMB, Chris.Su, JumoDaddy, Kid Panel.

A fiúk azt is elárulták nagyon szeretnek Szegedre jönni, mert jó hangulatú városnak tartják. A következő interjúban, az új album, és a halászlé is szóba kerül.