MEGOSZTÁS

 

Az idei évet is gazdagon SZINezzük!

Tegnap megnyitotta kapuit a 2015-ös Szegedi Ifjúsági Napok. A biztonsági szolgálat rádióiból 14 órakor hangzott el az engedélyező parancs, minek hatására a fesztiválozók tömege komótosan behömpölygött a rendezvény területére. A kapuval együtt alkalmunk is nyílt interjút készíteni azzal a szerencsés fiatalemberrel, aki elsőként léphetett be a fesztiválra, erről részletesen olvashatnak a SZINezők ma megjelent SZINstant magazinunk címlapján. Természetesen minden nap megjelentetjük SZINes írásainkat, hiszen idén is dokumentálunk mindent, ami érdekes és ami a fesztiválozókról szól.

Ebben az évben is bebarangolhatják a Civil Falut, ahol közel 50 civil szervezet képviselteti magát, akik természetesen most is izgalmas és lebilincselő játékokkal mutatkoznak be a fesztiválozóknak, akik a jól ismert Civil Útlevél segítségével nyereményjátékon is részt vehetnek.

Az első este fénypontja a Scooter koncertje volt, őrjöngő tömeget megmozgatva, de még messze van a SZIN vége, így közel sem biztos, hogy ez lesz a legnagyobb buliként elkönyvelve, mikor szombaton hazafelé veszik az irányt a fiatalok.

Mi végig tudósítani fogunk – a fesztiválozókról a fesztiválozóknak. Kövessetek minket, és érezzétek jól Magatokat!

 

INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE

INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE