22. Országos Közművelődési Konferencia 2013

országos közművelodesi konferenciaHétfőn kezdődik a Juhász Gyula Pedagógusképző Karon a 22. Országos Közművelődési Konferencia. A több évtizedes múltra visszatekintő rendezvény minden évben megmozgatja a kultúra iránt érdeklődő fiatalokat.  A komolyabb szakmai előadások mellett, jut idő a könnyed szórakozásra, és beszélgetésre is. A március 25 és 27 között megrendezésre kerülő rendezvény, hétfőn városismereti játékkal, és ismerkedési esttel kezdődik. A keddi megnyitó után rögtön komoly, az andragógus hallgatók számára fontos szakmai előadások következnek.  Dr. Odrobina László a Nemzetgazdasági Minisztérium Szakképzési és Felnőttképzési Főosztály vezetőjének előadását követően egy  kerekasztal-beszélgetés következik Orbán Hedviggel, Dr. Baráth Tiborral és Aszódi Nándorral. az eszmecsere  az andragógia képzés helyzetéről, az elhelyezkedési lehetőségekről szól.

Az megnyitó napján még lehetőségük lesz a résztvevőknek csokoládét kóstolni,részt vehetnek pályakezdési, és önismereti tanácsadáson. Délutáni program része a REÖK kiállításainak megtekintése, és az “Utazás a kultúrában” című fotópályázat díjátadója is. Az estét színház, és a Critical Silence koncertje zárja.

A zárónapon,a Tempus közalapítvány mutatkozik be, majd a külföldi ösztöndíjakról kezdődik egy kerekasztal-beszélgetés. A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége érdekes feladatokkal mozgatja meg a hallgatóságot. Bárki megismerkedhet az eszperantó nyelvvel és kultúrával, aki ellátogat a JGYPK Szilléri sugárúti épületbébe Délben roma művészekkel lehet beszélgetni. Lesz élőkönyvtár is, ahol andragógia témájában élőkönyvekkel beszélgethetnek..

A délutáni programban a zene játssza a főszerepet. zenei menedzselés, és a zeneipari oktatásról szóló előadásokon vehet részt minden érdeklődő. A vendégek menedzserek, és oktatók. Az est zárása hagyományosan egy filmvetítéssel, és állófogadással ér véget. A záróünnepélyt a Carbonfools koncertje követi. A részletes programot itt találod.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük