Civilek a terepen

Please try entering https://graph.facebook.com/538484082947905/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

A 2011-es SZIN Civil Utca közel kéttucatnyi kitelepülő nonprofit szervezet részvételével egyértelműen bebizonyította, hogy a fesztivál nem csak a koncertekről szól. A társadalmi szerepvállalás iránt elkötelezett szervezeteket és önkéntes csoportokat a 2014-ben visszatérő SZIN lakók már ismerősként üdvözölhetik. A fesztivál iránt folyamatosan növekvő érdeklődés egyre több szervezetet ösztönzött a részvételre, így a tavaly már Civil Faluvá szerveződő, a fesztiválon belül önálló projektté váló programelemre mintegy 60 szervezet települt ki az Újszegedi Partfürdőre.

A 2014-es Civil Faluban közel 80 standon kerül sor a nonprofit szféra képviselőinek interaktív bemutatkozására.

A szervezetek képviselői július 30-án találkoztak a helyszínen, hogy megismerjék és felosszák a rendelkezésükre álló területet a Partfürdőn. A Civil Falu kiterjedése megegyezik az előző 3 évben elfoglalt terület méretével, a tevékenységek megvalósításában több mint 500 ember fog részt venni.

A www.civilfalu.hu honlapon hamarosan elérhetővé válik a civil szervezetek teljes listája és programjaik is.

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük