Stratégia és Kistópart utca a Rock klub színpadán

strategia koncertA rossz idő ellenére remek bulit csapott a Wolfgang a Rock klubban március 15-én. Az idő azonban halad, új hét, új zenekar. Szombaton, a hódmezővásárhelyi Stratégia zenekar lép színpadra 22 órától, kikről sokak véleménye szerint elmondható, hogy a nemzeti rock egyik meghatározó formációja. A saját műfajukat Ők maguk is hungarometálként aposztrofálják, ráadásul a klub közönsége előtt sem ismeretlenek a zenéik, tekintve, hogy rendszeres jelleggel hallhatóak ott is dalaik. Fellépésüket megelőzi a Kistópart utca zenekar produkciója 21 órától, akik szintén nem fognak csalódást okozni a rockzene kedvelőinek.

A zenekar,1996-ban alakult, azóta kisebb-nagyobb szünetekkel, folyamatosan működő zenekar. Az eltelt idő alatt a banda tagsága sokat változott, a jelenlegi felállás, amely eddig a legstabilabbnak tűnik, 2010 végétől áll fent. Négy nagylemez és egy kislemez a banda termése, amely anyagok zenei stílusukban folyamatos változáson, fejlődésen mentek keresztül. Míg az első album egy OI, punk-rock anyag, a legutolsó már egy igazi heavy power metal banda képét mutatja. 2013. február 11-én jelent meg a zenekar “Vérzik e föld”című legutóbbi nagylemeze a Hadak Útja Kiadó gondozásában, amely anyagról a megjelenése óta igen pozitív visszajelzések érkeztek a közönségtől, és a szakmától egyaránt. Ennek a lemeznek a bemutatása végett koncertezik a Stratégia országszerte, és március 23-án Szegedre érkezik.

A Kistópart utca zenekar 2007-ben alakult. Néhány tagcserét követően 2011-re alakult ki a jelenlegi felállás. Stílusilag modern thrash/groove metálban utaznak. 2012-ben napvilágot látott A Mi (De)generációnk c. kislemezük, illetve meg abban az évben maguk mögött hagytak közel harminc koncertet, olyan nevekkel, mint a Bloody Roots, Horda, Cojones, Crusted, Just Four, vagy a Sin of God.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük