Civilizáció- civil napok Szeged középiskoláiban

Please try entering https://graph.facebook.com/827986650600565/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Elindult közös projektünk, melyben oda látogatunk el, ahol a fiatalok legtöbb idejüket töltik, az iskolába. A programban a Médiakommandón kívül, négy civil szervezet, a CSEMETE Természet és Környezetvédelmi Egyesület, az  I. Magyar Királyi Honvéd Hagyományőrző Egyesület, és az Ételallergia Regionális Közhasznú Egyesület vesz részt.  Célunk, megismertetni a diákokat, a civil szervezetek tevékenységével, és a nekik szóló lehetőségekkel. Sok olyan pályázat van, melyet a fiatal korosztálynak találtak ki. Ilyen a Fiatalok Lendületben Program is ami sok lehetőséget biztosít, a fiatal generáció számára, saját ötletei megvalósításában. 

A programban résztvevő szervezetek már rendelkeznek tapasztalatokkal, és képesek arra, hogy segítséget, szakmai, módszertani hátteret nyújtsanak az elképzelések megvalósításához. A programsorozat arra is lehetőséget biztosít, hogy bemutassuk, milyen színes, és hasznos a civil szervezetek tevékenysége.

Első alkalommal, Március 14-én a Szegedi Gazdasági Középiskola Kőrösy József Tagintézménye volt a helyszín, ahol nemzeti ünnep alkalmából, a kor köré építettük a tematikát. Ki lehetett próbálni katonai öltözéket, az akkori terményeket, ételeket, alapanyagokat, és akár rajzolhattak is a kornak megfelelő újság illusztrációkat a diákok.

Nézzétek meg az eseménysorozat Facebook oldalát is!

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük