Változásra fel!2.0

Megvalósult a Change up! projekt (melyet még járvány előttre terveztünk:). Az alábbi cikket a cserén résztvevő fiatalok egyike, Pavlovits Gitta írta, de minden csapattagról elmondható, hogy remek egységet alkotva, egymást és a csapat munkáját segítve tett azért, hogy a projekt ne csak megvalósuljon, hanem sikeres is legyen.

„Ez a projekt mindannyiunk számára spontán jött. Mindenki ismert valakit a csapatból, ez segítette az oldódást egymás között.

Az elején mindannyiunknak voltak félelmei a projekttel kapcsolatban, főként az események gyorsasága miatt. Időközben egész jól összeszokott a csapat. Nagyon élveztük, hogy angolul tudtunk beszélgetni és dolgozni a többiekkel (ami néha gondot okozott), és azt, hogy az interkulturális estek révén megismertük a résztvevő országok kultúráját. Mindenki nagyon közvetlen és nyitott volt, könnyen megértettük egymást a nyelvi akadályok ellenére is. Kiváló szórakozási lehetőséget nyújtott a szállodában található bowling center. Sok új kapcsolatot tudtunk teremteni a projekt során, ami nagyon motiváló volt számunkra. Úgy érezzük, szívesen jönnénk máskor is hasonló projektekre. Összességében nagy élmény volt ez a tíz nap, sok új ismeretséget szereztünk, számtalan érdekes történetet hallhattunk, és többféle inspiráló emberi sorsot ismertünk meg.”