Legyen Dél-alföldi az Év Önkéntese!

entrada-evsAz EVS, az Európai Unió által támogatott Európai Önkéntes Szolgálat, keretén belül nagyon sok magyar fiatal kipróbálta magát, segített másokon, ezáltal fejlesztve a legkülönfélébb képességeit. Minden évben megválasztják az év önkéntesét. A legjobb 21 közé bekerült három Dél Alföldi fiatal is.
Akikre szavazhatsz:

Deák Dóra – Ő Olaszországban bevándorló gyermekekkel foglalkozott, és egy soknemzetiségű óvoda megmentéséért szervezett jótékonysági estet. A kecskeméti Csiperó találkozó állandó és önzetlen segítője.
Almási Krisztián – Ő Izlandon foglalkozott bevándorló gyerekekkel, a Navrang és a Lóca zenekarok dobosa, és rendszeresen foglalkozik a segítségre szoruló emberekkel.
Zsoldos Nóra – Hollandiában vett részt az EVS programjában. Ott van minden kecskeméti közösségi rendezvényen, így a Csiperón is. Megérdemlik, hogy elnyerjék a címet, hiszen rengeteg munkát végeznek a közösség érdekében. Foglalkoznak fiatalokkal, hátrányos helyzetűekkel, fogyatékkal élőkkel, egyaránt.
Szavazni lájkolással lehet, és több is választható. Ha a cikk végén lévő linkre kattintasz, 21 fotót látsz majd. A fotók mellett a leírásban találod a neveket, és hogy melyik önkéntes tevékenység alapján jutottak el idáig. A határidő igen közel van, december 6 du. 4 óra. Bővebb információ, és szavazás, az alábbi linken:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.488236757865431.103679.164048973617546&type=3

Vörös B. Zoltán

Kereskedelem, és biztonságtechnika után, médiában dolgozom több, mint másféfl évtizede, mint szerkesztő, műsorvezető, riporter, és technikus.Mellette zenélek,tanítok, marketing, és kommunikációs tanácsot adok.. Életfilozófiám: csak pozitívan!!! Bármit elérsz, ha elég erősen akariod! Amit elértél, arra használd, hogy segíts másokon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük