Sonic Temple (The Cult tribute) koncert a Városi Rock Klubban

sonic-templeAz elmúlt hétvégével egy igazi zúzós korszak köszöntött be Szegeden a Városi Rock Klubban! A fiatalabb előadó után javarészt a régi bandák kerülnek színpadra. Hogy pontosan kik még meglepetés, de akik lejárnak a klubba, azért csipegethetnek már néhány morzsát.A legutóbbi buli AC-DC ízű, fergeteges estéjét egy másik olyan produkció követi, amely méltán lehet érdemes a klubba látogató egyre népesebb számú rock kedvelő közönség figyelmére.

Ha annyit mondunk, Cult, máris sokan felkaphatják fejüket, hiszen egy olyan magas szinten kiérlelt, sikeres zenéjű bandáról beszélünk, akiknek már 30 évvel ezelőtt is a Guns N’ Roses volt az előzenekara.  A Cult sajnos nem, de 2012 november 24-én  20 órai kezdettel azon mesterdalnokok lépnek a színpadra, kik ezeknek az angol „srácoknak” a szegedi „nagykövetei” ismert nevükön a Sonic Temple zenekar.

Kering is róluk egy Youtube videó a neten, ha az érdeklődő megnézi a Városi Rock Klub facebook oldalát, találkozhat is a felvétellel. Csak úgy, alfabetikusan sorolva az előadókat, Ádám (Patarcsity Ádám gitár, ének) Boby (Bobály György gitár), Finca (Gajda Ferenc dob) végül, de nem utolsó sorban Frazer alias Himer István bass gitár vállalkoznak arra, hogy ezen az estén is pörgessék a közönséget. Sokan régről ismerjük-e neveket, épp ideje, hogy a fiatalok is megismerhessék őket. A rock rajongóknak öröm fellépésük, mert meghatározó élményben lehet részük azoknak, akik meglátogatják az estet. Jó hír még az is, hogy ez a koncert is belépőjegy mentesen látogatható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük