Pályaválasztási vásár Szegeden

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Idén is megrendezésre került a Pályaválasztási vásár az IH Rendezvényközpontban. Az eseményt a Csongrád megyei Munkaügyi Központ szervezi évek óta, és egyre népszerűbb a fiatalok körében. Dr Zámbó Anita igazgató szerint ez azért lehetséges, mert minden évben igyekeznek valami újat mutatni, és alkalmazkodnak az igényekhez. Sokan döntöttek az itt kapott információk birtokában. A megnyitón díjazták a legszebb standokat, intézmények, és cégek kategóriában, és átadták a rajzverseny díjait is.

villamszerkesztosegItt ki lehet próbálni az egyes szakmákat a rendőrtől az asztalosig. Szakemberektől kérdezhetnek a fiatalok, és az idősebbek egyaránt. Médiakommandónk, egy mini szerkesztőséggel képviseltette magát a rendezvényen. Mindkét napon villámújság készült a rendezvényen résztvevő fiatalok bevonásával.  Írhat bárki élménybeszámolókat, az iskola bemutatását, véleményeket. Ha van egy jó fotód, akkor is keress minket. Amellett, hogy kipróbálod a média világát, élményt jelent, emlékeztetőnek is kiváló.

[/vc_column_text][vc_cta_button call_text=”INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE” title=”INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE” target=”_blank” color=”btn-warning” icon=”wpb_document_pdf” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” css_animation=”appear” href=”http://kattradio.hu/data/2012_pavatoll.pdf”][/vc_column][/vc_row]

Vörös B. Zoltán

Kereskedelem, és biztonságtechnika után, médiában dolgozom több, mint másféfl évtizede, mint szerkesztő, műsorvezető, riporter, és technikus.Mellette zenélek,tanítok, marketing, és kommunikációs tanácsot adok.. Életfilozófiám: csak pozitívan!!! Bármit elérsz, ha elég erősen akariod! Amit elértél, arra használd, hogy segíts másokon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük