Szegeden ülésezett a Nemzeti Ifjúsági Tanács elnöksége

nit_elnoksegA Nemzeti Ifjúsági Tanács elnöksége megkezdte munkáját a 2013. január 4-6. között tartott első maratoni ülésével. A szegedi Szent-Györgyi Albert Agórában biztosított helyszínnek köszönhetően minden adott volt ahhoz, hogy a vezetőség az előtte álló jelentős feladatok megoldására koncentráljon.

A hétvége eredményeképpen az évet meghatározó legfontosabb feladatok és célok kerültek meghatározásra, melyek mentén megkezdődhet a közös munka, az érdemi érdekképviseleti tevékenység.

A sok feladat mellett sikerült időt szakítani arra is hogy betekintést nyerjünk a városban működő civil és kulturális életébe és olyan a területen meghatározó személyekkel és vezetőkkel találkozzunk melyek akár későbbi sikeres együttműködések alapjai lehetnek.

Az Elnökség ezúton is szeretné köszönetét kifejezni a Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégió Ifjúsági Szövetségnek és a Regionális Ifjúságfejlesztő Központnak a lebonyolításban nyújtott segítségért!

Vörös B. Zoltán

Kereskedelem, és biztonságtechnika után, médiában dolgozom több, mint másféfl évtizede, mint szerkesztő, műsorvezető, riporter, és technikus.Mellette zenélek,tanítok, marketing, és kommunikációs tanácsot adok.. Életfilozófiám: csak pozitívan!!! Bármit elérsz, ha elég erősen akariod! Amit elértél, arra használd, hogy segíts másokon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük