Krumpliczukor után Félálom

Az elmúlt hét pénteki napján a KrumpliCzukor és a LeoOleo zenekarok társaságában múlathatta az időt az a nem kis számú közönség, aki a Rock Klubban tartózkodást választotta. Már a koncert kezdete előtt lehetett látni, hogy „kemény” este előtt áll a klub, persze ez az az állapot, amin senki nem bánkódik, ha előáll.

Szemmel láthatóan a két zenekar sem bánta, hogy ilyenformán indul az új év színpadi fellépéseinek sorozata. Az elkövetkezendő hét menüje ismét két program, a lassan már szokásosnak mondható szerdai DrasztikAkusztik Klub az első, ahol 21.30-tól most két zenekari formáció várja a közönséget. A DrasztikAkusztik mellett a FélÁlom mutatkozik meg a Rock Klub látogatói előtt. Lassan most már minden hónap szerdai napja is kezd meghatározó teret nyerni a szervezett programok sorozatában.

A hét végén szombaton pedig az őszi halloween partin nagy sikerrel debütált 4/4 zenekar fellépésére készülhetünk este kilenctől, akik a tavalyi fellépésük óta átestek egy stúdiózáson, így az ott készült demó anyagát hozzák a színpadra, amely kibővült repertoárrá érett  az elmúlt dolgos időszak során.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük