II. Csongrád Megyei Civil Nyári Egyetem

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

04-750x200Újra egyetemisták lettünk a II. Csongrád Megyei Civil Nyári Egyetemen, ami 2014 július 9-10 között került megrendezésere a szegedi IH Rendezvényközpontban. A Civil Nyári Egyetemen olyan modelleket, jó gyakorlatokat, módszereket mutatnak be az előadók, amelyekkel a saját szervezeteiket fejleszthetik a civil munkatársak. A másik nagyon fontos cél a kapcsolatfelvétel, a kapcsolattartás és az együttműködések kialakítása, hiszen a civilek akkor tudnak hatékonyan együtt dolgozni, ha közös összefogásban valósítják meg a tevékenységeiket.

Ennek alkalmából szokás szerint készült egy instant újság is, melyben az egyetem előadói beszélnek a civil szektort érintő aktuális problémákról, azok megoldásairól.

[/vc_column_text][vc_cta_button call_text=”INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE” title=”INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE” target=”_blank” color=”btn-warning” icon=”wpb_document_pdf” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” css_animation=”appear” href=”http://kattradio.hu/data/2014_csm_cnye.pdf”][/vc_column][/vc_row]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük