Megjelent, letölthető a PÁVatoll legfrissebb száma + PDF

[vc_row][vc_column][vc_column_text]04-750x200 pav2012ndday014Újra itt az ősz, vele együtt eljött a Pályaválasztási Vásár. Az idei a tizenötödik a sorban. A ja által szervezett,Csongrád Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja által szervezett jubileumi rendezvényen Médiakommandónk a D2 munkatársaival kiegészülve Instant újságot, rádióadást, készített és iskolai közösségi szolgálatról tájékoztatta a fiatalokat.  Az eseményt Odrobina László, a Nemzetgazdasági Minisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára, Juhász Tünde megyei kormánymegbízott, és Tóth Aranka a Csongrád Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ megbízott igazgatója nyitotta meg.

 

Mintegy 70 kiállító, 49 képfőintézmény, 7 munkáltató és 3 egyeteme képviseltette magát a sulibörzén. Büszkék lehetünk a legszebb stand címre, melyet ezúton is köszönünk az ítészeknek.  Szolgáltatásaink nagyon népszerűek voltak, többen belekóstoltak az újságírásba. A D2 klubjaira is sokan kíváncsiak, volt aki már aznap ellátogatott a D2 Dancelőre, illetve a D2 Zengetőről is sokat kérdezték a munkatársakat. A Pávatoll instant újság legújabb számában, a hagyományokhoz hűen,  élménybeszámoló is helyet kapott.

[/vc_column_text][vc_cta_button call_text=”INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE” title=”INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE” target=”_blank” color=”btn-warning” icon=”wpb_document_pdf” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” css_animation=”appear” href=”http://kattradio.hu/data/2014_pavatoll.pdf”][/vc_column][/vc_row]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük