Rock Delegáció

delegáció a rock klubbanAz elmúlt hét szerdai DrasztikAkusztik és FélÁlom zenekar fellépésétől egészen a szombati záróráig olyan volt a klubérzés, mintha hosszú hétvégét tartott volna a Rock Klub. A három hónappal ezelőtti kezdeti nehézségek után az érdeklődők egyebek mellett végérvényesen megbizonyosodhattak arról, hogy a hét közbeni bulik sem ördögtől való dolgok. A következő Drasztik – est témája az előzetes információk szerint Bob Dylan életművének áttekintése lesz majd, de erről biztosat és bővebbet a rendezvényt beharangozó időszakban tudhatnak meg az érdeklődők.

A szombati 4/4 demóbemutató buli is hű maradt tavasszal debütáló önmagához, hiszen a koncert folyamán a színpad eleje átalakult egyfajta mini táncparketté, ahol a közösségi tánc minden elemét felvonultató vendégsereg között valószínűleg egy lejtett gombostű sem tört volna utat magának a gravitáció törvényének lazán szembeszegülve. Egy ideje már folyamatosan tapasztalható, hogy a klubban esetenként fellépő zenekarokra nagyon pozitív hatást gyakorol a közönség intenzív részvétele, ami szinte plusz tagként pörgeti fel a zenekar tagjait, kik aztán ennek hatására tolják tovább a nézőket a pozitív értelembe vett önkívület „Valhallájába”, mint arra a boldog békeidőkben Schuster Lóri volt hivatott a P. Mobil fellépésein. Az elkövetkező pénteken Lóri nem, de egy komplett „Delegáció” tesz látogatást a Rock Klub színpadán. Azok számára, akik nem ismerik a zenekart, következzék egy rövid bemutatkozó leírás:

A Delegáció 2006 végén alakult meg, ekkor még öt taggal. Az első tagcsere hamar megtörtént, majd további négy következett. A jelenlegi négytagú, maszkulin felállásba 2009 elején alakult a zenekar. Azóta töretlenül nyomják a rockot, ennek megfelelően igyekeznek minél több koncertet összehozni a könnyed, de mégis karcos stílust szerető közönség örömére. Repertoárjukban saját számaik mellett olyan zenekaroktól vett átdolgozások szerepelnek, mint a Faith No More, Foo Fighters, Green day, AAFarm, Billy Idol,Blur, Pixies, stb. Saját számaik meghallgathatók a www.delegacio.net honlapukon, illetve Facebook oldalukon Delegáció „álnéven”.Tagok: Norbi (ének, gitár), Laci (gitár, vokál), Atis (dobok), Ákos (bass)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük