Médiakommandónk kakasos bevetése

[vc_row][vc_column][vc_column_text]kakasfesztival_plakat2012Csanádapácán már hatodik alkalommal hullanak tonnaszámra a kakasok, a Kakasfesztiválon. Bevetési egységünk természetesen nem maradhat ki a mulatságból, Így elindultunk,  beszervezni egy kis médiatevékenységre a a kakaspörköltre éhes sokaságot.

Kiderült, hogy a hagyomány eredete, miszerint a kakasoknak pusztulni kell, még a tatárjárás idejére nyúlik vissza. A monda szerint így álltak bosszút az emberek a kakasokon, amiért kukorékolásukkal elárulták őket. Természetesen sok egyéb program is van a rendezvényen, ami mint a mesebeli lakodalom három napig tart.

Interjú Harangozó Zoltán szervezővel:

[/vc_column_text][vc_cta_button call_text=”INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE” title=”INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE” target=”_blank” color=”btn-warning” icon=”wpb_document_pdf” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” css_animation=”appear” href=”http://kattradio.hu/data/2012_csanadapaca_a3.pdf”][/vc_column][/vc_row]

[fbalbum url=https://www.facebook.com/media/set/?set=a.827979753934588.1073741905.382894788443089&type=3]

Vörös B. Zoltán

Kereskedelem, és biztonságtechnika után, médiában dolgozom több, mint másféfl évtizede, mint szerkesztő, műsorvezető, riporter, és technikus.Mellette zenélek,tanítok, marketing, és kommunikációs tanácsot adok.. Életfilozófiám: csak pozitívan!!! Bármit elérsz, ha elég erősen akariod! Amit elértél, arra használd, hogy segíts másokon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük