Médiakommandónk kakasos bevetése

Please try entering https://graph.facebook.com/827979753934588/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]kakasfesztival_plakat2012Csanádapácán már hatodik alkalommal hullanak tonnaszámra a kakasok, a Kakasfesztiválon. Bevetési egységünk természetesen nem maradhat ki a mulatságból, Így elindultunk,  beszervezni egy kis médiatevékenységre a a kakaspörköltre éhes sokaságot.

Kiderült, hogy a hagyomány eredete, miszerint a kakasoknak pusztulni kell, még a tatárjárás idejére nyúlik vissza. A monda szerint így álltak bosszút az emberek a kakasokon, amiért kukorékolásukkal elárulták őket. Természetesen sok egyéb program is van a rendezvényen, ami mint a mesebeli lakodalom három napig tart.

Interjú Harangozó Zoltán szervezővel:

[/vc_column_text][vc_cta_button call_text=”INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE” title=”INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE” target=”_blank” color=”btn-warning” icon=”wpb_document_pdf” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” css_animation=”appear” href=”http://kattradio.hu/data/2012_csanadapaca_a3.pdf”][/vc_column][/vc_row]

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

Vörös B. Zoltán

Kereskedelem, és biztonságtechnika után, médiában dolgozom több, mint másféfl évtizede, mint szerkesztő, műsorvezető, riporter, és technikus.Mellette zenélek,tanítok, marketing, és kommunikációs tanácsot adok.. Életfilozófiám: csak pozitívan!!! Bármit elérsz, ha elég erősen akariod! Amit elértél, arra használd, hogy segíts másokon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük