SZIN-en leszünk! Médiakommandó TAG lehetsz akár már MA!

Médiakommando a SZIN-enHamarosan itt a nyár vége, ez pedig Szegeden azt jelenti, hogy elkezdődik a Nyár utolsó fesztiválja a Szegedi Ifjúsági Napok. Tavaly nagyon lájkoltátok a helyszínen, a Szin Médiaműhelyt, így idén is kint leszünk. Médiakommandónk tagjai segítenek neked, hogy ha csak pár órára is, de médiás lehess. Kipróbálhatod magad, készíthetsz fotót interjút, videót, írhatsz cikket. A kész anyagok pedig, csakúgy mint egy éve, megjelennek hivatalos médiafelületeken.

A Civil Színpadon- ami nem meglepő módon a civil utcában található- Minden nap programokkal várunk minden színezőt. Itt mutatkoznak be a civil szervezetek, és jön néhány a fellépők közül is akiket majd jól kifaggatunk. Minden történést követhetsz a mediakommando.hu, a Szegedma.hu és a szegedkultur.hu oldalakon, akár mobilon is.

Vörös B. Zoltán

Kereskedelem, és biztonságtechnika után, médiában dolgozom több, mint másféfl évtizede, mint szerkesztő, műsorvezető, riporter, és technikus.Mellette zenélek,tanítok, marketing, és kommunikációs tanácsot adok.. Életfilozófiám: csak pozitívan!!! Bármit elérsz, ha elég erősen akariod! Amit elértél, arra használd, hogy segíts másokon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük