RetroBrains a Rock klubban

retro brains koncertAz elmúlt héten szombaton a beharangozónak megfelelően a medgyesegyházi WORM zenekar nyomta a metált. Az eseményről nem kell különösebb beszámolót írni, álljon itt röviden a banda vezetőjének, Prekop Attilának a hazatérésük után írt rövid üzenete: „Ezúton is köszönjük a lehetőséget, nagyon tetszett a klub, jól éreztük magunkat a velünk tartó ismerőseinkkel együtt! 🙂 Ha a jövőben lenne lehetőség, szívesen mennénk újra bármikor!” A banda tehát jól érezte magát, de a közönség sem unatkozott.Valamikor az ősszel volt egy fergeteges ACDC tribute buli a klubban, a vásárhelyi HighVoltage zenekar jóvoltából. Már akkor szóba került, hogy van vásárhelyen egy másik tuti banda, Ennek a közreműködésnek a végeredménye az, hogy a szintén vásárhelyi RetroBrains nevű banda is látogatást tesz a klubban.

A zenekarról röviden:

A banda 2010 májusában alakult meg négy fővel. Sajnos egyik gitárosunknak a tanulmányai miatt el kellett válnia tőlünk, így a jelenlegi felállásban másfél éve zenélünk együtt. Korábban már több zenekarban is játszottunk közösen, így már egy jól összeszokott csapat vagyunk. Kezdetben csak a „régi nagyok” feldolgozásait játszottunk, többek között Jimi Hendrix, Eric Clapton, ZZ Top és Hobo Blues Band számokat. Mára a repertoárunk már saját számokkal is kiegészült. Tagok:Baranyi Ernő: gitár, ének; Börzsönyi Ábel: dob; Kovács Zoltán: basszusgitár.
A Rock klub vezetése megsúgta, hogy kéazülnek egy nagy dobára is ebben a hónapban, de többet egyelőre nem mondtak. Kíváncsian várjuk mit eszeltek ki megint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük