Sick Soul buli pénteken

Sick Soul rock klubÖsszességében elmondható, hogy a január hónap minden várakozást felmúlt, mind a bulik minőségét, mind pedig az érdeklődést illetően a Rock Klubban. A Delegáció zenekar is hozta a beharangozóban beajánlott formát, s az előzetes információk alapján az év második hónapja sem kezdődik laposan.A következő pénteken a Sick Soul zenekar nyomja a bulit.

Feltehetően nem a nevében szereplő beteg lélek, szó szoros értelmére utalva, amit talán alá is támaszt a banda bemutatkozásának tartalma: „a zenekar 2007-ben alakult, azóta több-kevesebb tagcserével folyamatosan létezik. Zenénkben ötvöződik a dallamos ének a kemény metálos riffekkel. A saját számok mellett változatos feldolgozás listánk is van, köztük olyan zenekaroktól, mint KoRn, Red Hot Chili Peppers, Limp Bizkit, HIM, Junkies, Nickelback, Nirvana, System of a Down és hasonlók.

Mindenkit szeretettel várunk a koncertre! :)” írta mindenkinek Nagy Fanni, aki nem mellesleg a zenekar egyik gitárosa, a három srác Balázs Árpád-Csaba szólógitár-ének, Bulyáki Péter basszusgitár, Czene Dávid dob mellett. Ennyi előzetesként, s akinek felkeltették ezek az információk az érdeklődését 2013. 02. 01.-én 21 órai kezdettel meggyőződhetnek azok valóságtartamáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük