Szimultán bevetés Bordányban

Please try entering https://graph.facebook.com/1004402092959019/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Bordányban jártunk április 15-én és 16-án, ahol ifjú kommandósokat képeztünk (ki), egy éles bevetés keretein belül. Büszkén jelentjük, hogy fiatal önkénteseink sikerrel vették az eléjük gördített feladatokat, minden téren kiválóan teljesítettek.

Az “Instant Szimulátor” nevű tréningünknek a bordányi Faluház és Könyvtár biztosította a terepet. Az intézményen belül modern, felszerelt környezet várt minket, amely tökéletesen alkalmasnak bizonyult a tréning lebonyolításához, ráadásul a Bordányi Ifjúsági Információs Pont nem csak minden eszközével, de olyan helyi erővel is emelte képzésünk színvonalát, akire méltán lehet büszke! Facebook-oldalukon még több fotó található az eseményről.

Ifjú titánjaink lelkesen vetették bele magukat a tréning minden mozzanatába, hogy elsajátíthassák az interjú készítés, cikkírás, fényképezés, tördelés vagy épp egy képregény elkészítésének rejtelmeit. Természetesen a kiképzésből a jókedv sem maradhatott el, ezt képgalériáink is tanusíthatják. Az esemény végére mindannyian gazdagabbak lettünk sok-sok remek élménnyel, és még annál is több hasznos tudással, tapasztalattal.

Ezen kívül stábunk az eseménnyel részt vett a Global Youth Service Day nemzetközi eseményén is, amelyről korábban ITT írtunk.

A közös munka ékes gyümölcse egy nem minden napi instant újság, amely a tréning első napján el is készült, ez alatt tekinthetők meg képeink:

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.