TASQ tanúsítványokat adtak át magyarországi termelőknek

Arany, ezüst és zöld tanúsítványokat kaptak magyarországi termelők a TASQ minőségbiztosítási rendszerben. A teljesség igénye nélkül nézzünk meg néhányat.

A bordányi Homokhátság Szive Szociális Szövetkezet hétfűszeres paprikaszósza zöld színű védjegy használati tanúsítványt (Green TASQ certification trademark), míg natúr almalekvárja arany színű tanúsítványt (Gold TASQ certification trademark) kapott, mely jogosít a védjegy használatára.

Fotó: TASQ Facebook

Közönségdíjasok lettek a Mizsei gazdák. A gazdákat a 2018-ban a 25. éve város Lajosmizse jubileumi ünnepség kiállításán érte a megtiszteltetés. A szorgalmas kezeknek és a vállalkozó szellemnek köszönhetően a mezőgazdasági ágazatban egyre szélesebb körben jelennek meg új fajták és az új technológiák alkalmazása, mind a növénytermesztésben, mind az állattenyésztésben, valamint a megtermelt termékek feldolgozásában.

A csongrádi Kispál Sándor (Bokros Kincse) kék szőlőleve arany színű tanúsítványt (Gold TASQ certification trademark) kapott, mely jogosít a védjegy használatára.

A tanúsítványokat az Eurotender Association állította ki. A tanúsítványokat kapó termékeket önök is megtekinthetik a TASQ Facebook oldalán.

Fotók: TASQ Facebook