Újabb kiváló termékek kaptak TASQ tanúsítványokat

Néhány nappal ezelőtt már bemutattunk néhány olyan terméket, amelyek arany, ezüst vagy zöld TASQ tanúsítványokat kaptak. Most folytatjuk ezt a sort, szemezgetünk, a teljesség igénye nélkül. A teljeset a TASQ Facebook oldalán lehet majd megtekinteni.

A mórahalmi Gyurákovics András natúr kecskesajt/kecsketúrója és érlelt kecskesajtja arany színű tanúsítványt (Gold TASQ certification trademark) kapott, míg füstölt parenyicája ezüst színű tanúsítványt (Silver TASQ certification trademark) kaptak.

A hódmezővásárhelyi Budainé Fehér Erika aszalt szilvalekvárja arany színű tanúsítványt (Gold TASQ certification trademark) kapott.

A tanúsítványokat az Eurotender Association állította ki. A további tanúsítványt kapott termékeket megtekinthetik önök is a TASQ Facebook oldalán.

Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg az Interreg-IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program Magyarország-Szerbia által. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben a Dél-alföldi Eurotender, Ifjúsági, Kulturális, Oktatási és Környezetvédelmi Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy a programot Irányító Hatóságnak állásfoglalását tükröző tartalomnak.