Klubindító Klubvadászat Szentesen

Április 29-én Szentesen, Újabb miniprojekt valósult meg a Klubvadászok 2 projekt támogatásával. Az erről szóló bezsámolót olvashatjátok az alábbiakban:

„Április 29-én útjára indítottuk a Kamasz Terasz Ifjúsági Közösségi Klubot. Izgalmas és tartalmas nap van mögöttünk. A JÖVŐTERVEZŐ workshop során feltérképeztük a fiatalok igényeit és szükségleteit, megnéztük, hogy a fiatalok hogyan viszonyulnak saját településükhöz, mit szeretnek és mit nem kedvelnek a településen. Nagyszerű ötletek születtek, melyek megvalósulásra várnak. Ezen a vonalon tovább haladva, hamarosan jövünk a következő vendégelőadókkal. A tegnapi napon idő hiányában elmaradt az ERASMUS + program bemutatása, ezért következő alkalommal ezt szeretnénk nektek bővebben bemutatni.Köszönet a tegnapi közös projektben való együttműködésben a GYIÖT elnökének, Andrea Bálint – nak, az Alternatíva Egyesület munkatársának, Petra Simon – nak és nem utolsó sorban a Klubvadászok 2 – nek.”

KAMASZ TERASZ Logó Pályázat eredménye: I. korcsoport 11-14 éves

  1. helyezett Dávid Nagy 12 éves – Kiss Bálint Református Általános Iskola

Különdíjas: Fehér Máté Bence 11 éves – Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és ÓvodaII. korcsoport 15-18 éves

  1. helyezett Hajdu Izabella 18 éves HSZC Boros Sámuel Technikum

Közönségdíjas: Gáspár Jázmin 17 éves HSZC Szentesi Pollák Antal TechnikumKülöndíjas: Dósai – Molnár Katalin 16 éves HSZC Boros Sámuel TechnikumGratulálunk minden pályázónak!

Hajdu Izabella nyertes logója

Fotók: Szentesi Gyors, Szentesi Élet