XXVI. Röszkei Falunapok Programsorozat

Please try entering https://graph.facebook.com/1074368605962367/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Huszonöt csapat részvételével zajlott a XXII. Nemzetközi Töltöttkáposzta-főzőverseny augusztus 6-án Röszkén. A nagy hagyománynak örvendő rendezvényt a népszerű röszkei falunapok keretében rendezték meg, amelyre a kezdetben borongós idő ellenére idén is sokan kilátogattak.

A gasztronómiai megmérettetést Frank Sándor mesterszakács, a zsűri elnöke döntötte el, így kapott 1. helyezést a Füstölős Família, ezüstérmes lett a Röszkei Ifjúsági Önkormányzat csapata és 3. helyezést ért el a Mórahalmi Nyugdíjas Klub. Természetesen különdíjak és közönségdíjak is gazdára találtak. A főzés elmaradhatatlan kísérői a különféle házi pálinkák és a színes programok voltak. A kicsiket például „Gyerek Paradicsommal”, „Kézműves Kuckóval”, vásári forgataggal várták és fellépett a Bóbita Zenekar, de a felnőttek sem maradtak szórakozás nélkül, a retro kedvelői a Neoton Famíliát, míg a popzene kedvelői a Balássy Betty és Varga Feri párost hallgathatták, illetve a néptáncosok és a fogathajtók bemutatkozását kísérhették figyelemmel.

A MédiaKommandó csapata által készített cikkeket és interjúkat alább, az instant újságunkban olvashatjátok.

Erdélyi Metti

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.