Az idegenek hazai pályán

Villáminterjú a Tha Shudras zenekar frontemberével, Trapp kapitánnyal.

Szerinted milyen képeket készített rólatok a fotósunk?
Csak vér menőket. Ez teljesen egyértelmű. Valamint színeseket. Ez így passzol is a SZIN-hez.

Az űrlényeknek is sokat kell szenvedni a megjelenésükért?
Amit most látsz rajtam, az negyed óra készülődés. Ebben földi segítőpartnerem Tóth Gabi.
Ezen a bolygón a karrieretek Szeged városából indult. Szegedi zenekarként reménykedtél benne akár két éve, hogy itt állsz, és itt zenélsz a nagyszínpadon?
Jól mondtad a helyesbítést. Ugyanis álltam már a nagyszínpadon segítőként. Vágytam rá, ez az igazság. Elérhetetlennek soha nem gondoltam, de kettő évvel ezelőtt ez még valóban nem volt realitás.

shundras_03

Most már viszont az. Mondhatjuk, hogy a Föld nevű bolygóra érzekésetek óta igazán beindult a szekeretek?
Igen. Jelentős népszerűséget adott nekünk ez a nagy utazás. Sokkal több fellépésünk van, jobb színpadokra kerülünk.

Úgy érted, hangosítás tekintetében jobb?
Pontosan. Az X-Faktor óta nem állunk kis színpadra, viszonylag elég jó hangosításokat kapunk, és abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nem kell haknikörülményekkel számolnunk. Örömünket fokozza, hogy egyre jobb visszajelzéseket kapunk, az emberek pedig sokkal inkább befogadóbbak irányunkban, mint azelőtt.
Jelenleg, mint Trapp kapitány ülsz velem szemben. De te el tudsz vegyülni az emberek között emberi arccal is? Ezt már újságban is bevállaltad.
Így van, szerettem volna, ha azt az arcomat is látják. Ezáltal egy másik oldalamat is szerettem volna, ha megismeri a közönség, egy másik projekt keretében, oldalamon egy hölggyel.

A SZIN alatt tervezed az emberi arccá történő átváltozást és a tömegben elvegyülést?

Valóban ezt tervezzük. Célunk, hogy jobban tanulmányozhassuk őket, és hogy megérthessük, hogy ezek a fesztiválozó emberi lények mitől ilyen csodálatosak, aranyosak és nem utolsó sorban szépek.

Boros Tamás