Civilek éjjel, nappal (Civil Piac, Civilek Éjszakája)

Jó idő, jó időzítés. Talán nem véletlen, hogy éppen október 10-re a lelki egészség világnapjának időpontjára szerveztek két fontos eseményt is a helyi civilek.  Mintegy 30 szervezet mutatta be sokszínű tevékenységét a Talentum Alapítvány szervezésében a II. Szegedi Civil Piacon a Mars Téren. Színes színpadi műsorokkal és minden korosztály számára érdekes programokkal találkozhattak az érdeklődők akik folyamatosan érkeztek a színes pavilonok közé.

Rock Klub Gördülő Stúdió
Rock Klub Gördülő Stúdió

A Rock Klub Gördülő Stúdiójával közösen mi is akcióba lendültünk és bevetettük magunkat a lelkes kitelepülők közé. A helyszínen készült hangfelvételek a vrk.hu oldalon meghallgathatók.

A nap első felét csoportképpel és közös lufieregetéssel zártuk.

 

Ezután már beltérben, a Szent-Györgyi Albert Agórában folytatódott az országos Civilek Éjszakája programhoz kapcsolódva a nap. Ugyanitt – szintén a lelki egészségre jótékonyan ható – Olvasás Éjszakája is folyt ahol a résztvevők sok-sok érdekes könyvet, olvasnivalót ismerhettek meg.

 

[vc_cta_button call_text=”INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE” title=”INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE” target=”_blank” color=”btn-warning” icon=”wpb_document_pdf” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” css_animation=”appear” href=”http://kattradio.hu/data/2015_civilejjelnappal.pdf”]