Makói közös többszörös

Please try entering https://graph.facebook.com/918464428219453/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

A makói Fiatalokért Gyermek- és Ifjúsági Egyesület (FIGYI) október harmincadikán, pénteken megtartotta idei hagyományos DÖK-ös képző-találkozóját, amin nekünk is volt szerencsénk részt venni. Az alkalom házigazdái, a makói DÖK-ösök és az ifjúsági klub vezetője, Mucsi Tamás köszöntöttek minket a helyszínen.

 

Az egyesület klubja, a MAKK (Makói Közösségi Klub) új helyén, a Deák Ferenc u. 8. szám alatt köszöntötte vendégeit, akik Magyarország minden tájáról képviseltették magukat: jöttek Budapestről, a kőbányai DÖK-től, ezen kívül a békéscsabai és székesfehérvári DÖK-től is érkeztek vendégek, Szegedről pedig az Alternatíva Egyesület, a Tündérkert a Gyermekek Lelki Egészségéért Alapítvány és a MédiaKommandó vett részt az eseményen. Az esti kerekasztal-beszélgetést Vajda Árpád vezette, ennek során a jelenlévők tapasztalatokat, ötleteket cserélhettek. Megvitattuk például azt is, hogy egy-egy ifjúsági szervezet milyen források és támogatások után nézhet, ha például közösségi térre van szüksége, milyen módszerekkel lehet és érdemes érdeklődőket gyűjteni, vagy hogyan lehet a tagokat megtartani. A találkozón természetesen megtekinthettük az ifjúsági klubot, ami kártyás beléptető rendszerrel biztosítva több, ügyes megoldással egybenyitható teremmel büszkélkedhet, emellett büfével, biliárdasztallal, és egyéb – többek közt technikai – érdekességgel csalogatja az érdeklődőket.

Az eseményről készült fényképeket itt lehet megtekinteni (készítették: Hadzsy János, Krajcsó András):

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.