Családi Nap Tompaháton Instant Újság

Please try entering https://graph.facebook.com/848435381889025/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Médiakommandós csapatA Derekegyháza mellett lévő Tompaháton újra külsős kitelepülésen vesz részt a Médiakommandó csapata. Kis közösségünk újra összeállt. Nem is akármilyen szép napsütés lett ebből az alkalomból. Ez persze természetesnek hangzik, hiszen valljuk be, 2015. május 31-én valami ilyesmire számít az ember, csak ugyebár az elmúlt héten több víz jött az égből, mint napfény.
Egy szó, mint száz, tökéletes időpont egy családi naphoz. Így nagy örömmel vetettük bele magunkat a programok sűrűjébe. Szerencsére tényleg lehet sűrűségről beszélni. A Médiakommandó csapata délutánra elkészítette újabb, helyben létrehozott instant újságját, amelyet nektek is megmutatunk. Ebből egyrészt ti is megtudhatjátok, mik is voltak ezek az izgalmas programok, utólag is érdemes „megtekinteni” őket.

[vc_cta_button call_text=”INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE” title=”INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE” target=”_blank” color=”btn-warning” icon=”wpb_document_pdf” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” css_animation=”appear” href=”http://kattradio.hu/data/2015_tompahat.pdf”]

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.