Ismét SZIN, ismét Alternatíva Egyesület – társasjátékok, instant újság, pályázati lehetőségek a Civil Faluban

Idén is kint leszünk, és izgalmas beszélgetésekkel, témákkal, társasjátékokkal várunk mindenkit a Civil Faluban. Idén ráadásul kedves vendégek is érkeznek hozzánk.

A dunaszerdahelyi székhelyű Futureg Egyesülettel közösen ugyanis Media Camp nevet viselő közös, nyári táborunk ezúttal a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) első napjára ,,fut ki”, augusztus 23-án, szerdán. A tervek szerint a helyszínen már be tudjuk mutatni a tábor során, a korábbi napok alkalmával készített.

Tobzódunk az emlékekben a SZIN-nel kapcsolatban, különösen az utóbbi bő egy évtizedből. Számos instant újságot készítettünk, illetve rendszeres kitelepülői voltunk a rendezvénynek.

Idén is vár minket a Civil Falu, mi pedig igyekszünk megfelelni a pozitív értelemben vett elvárásoknak. Terveink szerint számos információt nyújtunk a helyszínen fiataloknak az Erasmus+ adta lehetőségekről (most is fiatalok utaznak Európa vasútvonalain a Social DiscoverEU projekt keretében). Ezeket ugyanis egyszerűen meg kell élnie bármely fiatalnak, ezekről mesélünk majd, de a koncertek előtt még lehetőségük lesz a fiataloknak akár társasjátékozni, vagy az Európa-falunkon is kipróbálni magukat.

Este pedig koncertek, amelyekből idén sem lesz hiány. Magyar illetve külföldi sztárfellépőkből egyaránt. Szóval mi, és szlovákiai magyar barátaink is nagyon várjuk a SZIN-t, és titeket, érdeklődőket.

szin 2013 civilek