Mindentbele!

Immáron lassan 12 éve ismerem, így büszkén mondhatom, hogy nemcsak a kollégámmal, de a barátommal is beszélgettem, amikor egy szombat délután felhívtam Óhaj, azaz Molnár Balázs urat. Szegeden nincs olyan ember, aki ne hallotta volna már az ő nevét bármilyen formában. A következő szösszenetből kiderül, hogy hogyan nőtte ki az „Óhaj” jelzőt és lett mindenki Balázsa, illetve hogy van-e még egy polcnyi helye egy új lány képének.

Hogyan született meg az All In Party Radio ötlete?

Ez nem az én ötletem volt, bár sokan azt hiszik. Amikor az ötlet még csak gondolatban volt, én akkor még a Retro, a Sing Sing és a Tisza Dokk cégcsoportjánál dolgoztam mint programszervező és koordinátor. A szórakozóhelyek tulajdonosai úgy gondolták, hogy az akkori médiafelületeik nem hozzák meg a várva várt nézettséget és sikert, mivel a fiatalok már akkor egy teljesen más platformon keresztül fogyasztották a zenéket és a velük járó információkat. Ezért az általuk használt weblapra azt mondták: „béke poraira”. Így, az akkor még annyira nem ismert, nem bejáratott Facebookot kezdték el reklámfelületként használni. Ez három éve volt és azóta nem csak Magyarországon hallgatnak minket, hanem Szerbiában is.

Mit gondolsz, meddig tudjátok fenntartani ezt a hallgatottságot, meddig tudjátok fenntartani azt a bandát, akik most alkotják az All In PartyRadio-t?

A csapatunk egyfolytában cserélődik. Most a Retro és a SingSing csapata látja el a különböző feladatokat. Van egy 3-4 fős kemény mag (Hogy hívják a szegedi nehézfiúkat? Köménymag. – MHB), akik már a kezdetektől benne vannak a munkában. De hogy meddig marad ez életképes? Nem tudom. Folyamatosan változnak a trendek, és mi próbáljuk tartani az iramot. Legyen szó exkluzív koncerttartalmakról, Dj-ékről, vagy zenékről. Mi, hogyha leadunk egy számot a rádióban, egyből látjuk, hogy elkapcsolnak-e a hallgatók. Ha igen, akkor azt a számot kidobjuk a kukába. Mi ezért vagyunk előnyben más rádiókkal szemben. Minket különböző telefonalkalmazásokon meg ilyenfajta kütyükön el lehet érni. A fejlődésben mindig az elsők között vagyunk és maradunk is.

Téged Szeged népe „Óhaj Balázs”-ként ismer. Hogyan fogadták a hallgatóid, rajongóid azt, hogy te egy teljesen más vonalban folytattad az életedet?

Én ezt a nevet soha sem szerettem. Ezt valamelyik kollégám ragasztotta rám még anno. Azóta ő is megnősült és családot alapított – én nem (kedvesen bazsalyog). Ez még a Média 6-os korszakomban történt. Ez volt életem egyik legjobb időszaka. De ezt el kellett engednem, és mennem kellett tovább a saját utamon. Most már csak szigorúan Molnár Balázs néven hallhatnak engem a kedves rádiófogyasztók.

Mi volt életed eddigi legjobb sztorija?

Kiemelni egyet sem tudok. (és ismét bazsalyog). Erre most itt, neked, nem tudok válaszolni.

És a legrosszabb?

Abból nagyon sok van. De bármi történik, abból tanulni kell, aztán pedig el kell engedni.
Egy kicsit mesélj a magánéletedről.
Mivel ismert vagyok, ezért elég nehéz az ismerkedés. Próbálom leépíteni a „celebséget”, ez teljesen tudatos. Általában a páromnak nagyon nehéz a dolga, mert mindig meg kell vívnia a saját kis harcocskáját velem és a kötelezettségeimmel. Beszéljünk itt az időbeosztásról vagy az emberi kapcsolatokról. Most jelenleg nincs barátnőm, de keresem (kacsint). Az eddigi kapcsolataim mindig hosszútávúak voltak. Tehát mindig meg tudtuk oldani az előbb felsorolt problémákat.

Mit üzensz a rajongó lányoknak?

Köszönöm nekik az érdeklődésüket, azt, hogy eljönnek egy-egy bulimba, vagy figyelik a munkásságomat. Ez nagyon megtisztelő. Főleg, hogy én is csak a munkámat végzem. Egyébként kimondhatom, hogy ez a szórakoztatóipar egy r.hadt nehéz dolog. Sokkal hamarabb rád mondják hogy: sz.r vagy. Itt súlya van minden egyes mondatodnak, cselekedetednek. Én minden egyes ember bizalmáért megküzdök, és sosem fogom elfelejteni, hogy honnan jöttem.

Bogie M