OFF – Kikapcsoltak

Június 26-án szombaton került megrendezésre az „Amit csak akarsz Orosházán” pályázat két nyertesének összevont programja, az Orosházi Fiatalok Fesztiválja, vagyis az OFF. A program nemcsak megmozgatta a helyi fiatalokat, hanem kikapcsolódási lehetőséget is nyújtott a látogatóknak, habár a vírushelyzet miatt az eredeti terv csak egy része valósulhatott meg. A résztvevők kipróbálhatták magukat egy szabadulószobában, ami a rendezvény egyik témájához illően, egy öko szabadulószoba volt.

Ez idő alatt az Árpád kertben kézműves, öko dezodor készítését is kipróbálhatták a jelenlévők, melyből aztán az elkészült terméket haza is vihették. A szervezők a szórakoztatásról is gondoskodtak, felléptek a CSIKO-BOAT SE aerobikosai, Takács Erika egy közös dance fitness edzést tartott, ezután pedig a Fly-Girls Fitness rúdfitness bemutatója következett.

A nagy melegre való tekintettel a program elején még kevés ember volt, de ahogy hűlt a levegő, egyre többen jelentek meg az Árpád-kertben. Akik elég kedvet és bátorságot éreztek magukban bejárhatták a várost egy túra keretében, ahol játékos feladatok és rejtvények várták a túrázókat. A kezdeti meleg azonban nem akadályozta a csapatokat, akik sikeresen és eredményesen végigjárták a túra útvonalát. A legjobbak nemcsak az élménnyel gazdagodtak, hanem értékes nyereményekben is részesültek, úgymint trambulinpark belépő, szabadulószoba belépő, tárgyi nyeremények és még sok más.

A szervezők remélik, hogy jövőre hasonló, de covid-tól mentes rendezvényt szervezhetnek, egy sokkal színesebb programot kínálva az orosháziaknak.

Szerző: Simon Petra
Fotók: Monostori Tamás

Tekintsék meg az eseményen készült képgalériánkat: