Palacsintás bevetés Derekegyházán

[vc_row][vc_column][vc_column_text]DSCF2406Médiakommandónk újabb bevetésen van túl, ezúttal a rekorder palacsintasütőket szálltuk meg Derekegyházán. A rengeteg palacsintán kívül sok fellépő, bohócok, hagyományőrzők, kézművesek, és igazi páncélos lovagok is színesítették a programot. Írni tehát volt miről, és találtunk lelkes helyieket is, akiket sikerült beszerveznünk a nem is oly titkos tevékenységünkbe.

A meghívást Bánvölgyi Petrának köszönhetjük aki sok munkával, tartotta kézben a rendezvényt, és mozgatta a helyieket, főképp ha a palacsintatáncról volt szó. A rendezvény célja a jó hangulaton túl a leghosszabb ideig tartó palacsintasütési rekord megdöntése volt, amit 105 órával Derekegyháza állított fel tavaly. Idén ez az idő meghaladta a 170 órát. Igen derék emberek laknak a településen, hiszen a közösség apraja-nagyja összefogott, és lelkesen sütötte az édességet.

A csapatszállításban a Mobilitás, és Vincze József volt segítségünkre, aki kitartóan várt, míg a csapat tagjai helyi ügynökeink segítségével megszelídítik, és beidomítják a technikai eszközöket, amik végül kezesbárányként viselkedtek, főleg, ha elég áramot kaptak a működésükhöz. Az etetés után azonban minden ment, mint a karikacsapás. Beszélgettünk a polgármesterrel, és az ötletgazdával is. Sok érdekességet megtudtunk,a rendezvényről,  a palacsintáról, és most már értjük, miért is működik ez a rendezvény már hatodik éve.

[/vc_column_text][vc_cta_button call_text=”INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE” title=”INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE” target=”_blank” color=”btn-warning” icon=”wpb_document_pdf” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” css_animation=”appear” href=”http://kattradio.hu/data/2012_derekegyhaz_a3.pdf”][/vc_column][/vc_row]

Vörös B. Zoltán

Kereskedelem, és biztonságtechnika után, médiában dolgozom több, mint másféfl évtizede, mint szerkesztő, műsorvezető, riporter, és technikus.Mellette zenélek,tanítok, marketing, és kommunikációs tanácsot adok.. Életfilozófiám: csak pozitívan!!! Bármit elérsz, ha elég erősen akariod! Amit elértél, arra használd, hogy segíts másokon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük