Pályaválasztási instant újság

[vc_row][vc_column][vc_column_text]palyavalasztasi vasar01314. alkalommal rendezik meg Szegeden a Pályaválasztási vásárt. A csütürtökön kezdődött rendezvény idén a megszokott kettő helyett három napig tart. Az első két napon, az IH Rendezvényközpontban, két szinten mintegy hatvan kiállító várja az érdeklődőket. Idén is jelen vagyunk, az emeleten, és ezúttal is instant újságot készítünk a fiatalokkal. Lelkesedésből, és jókedvből nincs hiány. Akár a te cikked is megjelenhet, ha elhozod, vagy leírod nálunk.
Az utóbbi években, már nemcsak a diákokra, hanem a pályaváltás előtt álló felnttekre is gondol a szervező Munkaügyi Központ, őket is buzdítva a részvételre. A legnépszerűbb programok a nyelvi tesztek, és a szakmasziget, ahol bárki belekóstolhat az egyes szakmákba, megfoghatja, kipróbálhatja az eszközöket, beszélgethet a mesterekkel. A rendezvényrészeként műhelylátogatásokat is szerveznek, ahol a tényleges munkakörülményekkel is találkoznak a diákok. A színpadon folyamatosan iskolák bemutatkozó előadásai, és szórakoztató programok váltják egymást.
Zenekarok, táncosok, divatbemutatók láthatók. A tanárokat, a legkülönfélébb szakmai programokkal várják a szervezők. Jogszabályok, módszerek, tapasztalatok a visszatérő témák.
A harmadik napon, szombaton az Agórába költözik a rendezvény, ahol családi nappal fejeződik be a program. Tóth Aranka a
Csongrád-megyei Kormányhivatal, Munkaügyi Központ megbízott igazgatója elmondta, a döntésben jelentős szerepe van a családnak, ezért úgy gondolták, lehetőséget kell biztosítani a közös keresésre. Ezt a célt szolgálja a családi nap.

További fotókért keresd fel facebook oldalunkat!

[/vc_column_text][vc_cta_button call_text=”INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE” title=”INSTANT ÚJSÁG LETÖLTÉSE” target=”_blank” color=”btn-warning” icon=”wpb_document_pdf” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” css_animation=”appear” href=”http://kattradio.hu/data/2013_pavatoll.pdf”][/vc_column][/vc_row]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük