Hangulatos kis imázsfilm készült a Hungexpon bemutatott TASQ projekt termékeiről is (VIDEÓVAL)

Kicsit nosztalgiázhatunk is, hiszen a Hungexpora még a karantén időszaka előtt került sor, amikor lehetett ilyen rendezvényeket szervezni, de nem csak ezért érdemes ezt a kisfilmet megnézni.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, saját kiállítóhellyel jelent meg az Interreg-IPA Határon Átnyúló Együttműködési TASQ projektnek a SIRHA 2020 nemzetközi élelmiszeripari kiállításon 2020. február 4. és 6. között Budapesten a HUNGEXPO területén. Ennek keretében több, TASQ minőségtanúsítási védjegyű termék is bemutatásra kerülhetett.

A hasznos és hangulatos eseményről készült egy kis összefoglaló videó is, amit itt meg is lehet tekinteni. Csak ne akkor nézze meg senki, amikor éhes, biztos ugyanis, hogy csak még éhesebb lesz.

A Hungexpon egyébként mintegy 24 ezer látogató fordult meg.

Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg az Interreg-IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program Magyarország-Szerbia által. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben a Dél-alföldi Eurotender, Ifjúsági, Kulturális, Oktatási és Környezetvédelmi Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy a programot Irányító Hatóságnak állásfoglalását tükröző tartalomnak.