Sajtótájékoztató híján – nézzék meg a TASQ tanúsítványt kapott minőségi termékeket

Ahogy arról már korábban is írtunk, a hagyományos élelmiszeripari termékek versenyképességének növelése, és egy egységes minőségi rendszer kialakítása a célja a TASQ (Traditional and Standard Quality) programnak, a magyar-szerb határon átnyúló együttműködési rendszernek.

Mint oly sok programnak, sajnos ennek is megakadályozta a méltó projekt lezárását a járvány és a karantén helyzet. A program azonban sikeres volt, hiszen számos kiváló termék kapott arany, ezüst és zöld tanúsítványt, a határ mindkét oldalán. A Médiakommandón is írtunk róluk, itt és itt.

Zárókonferencia és sajtótájékoztató híján érdemes a teljesség igényével megtekinteni ezeket a kiváló terményeket.

Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg az Interreg-IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program Magyarország-Szerbia által. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben a Dél-alföldi Eurotender, Ifjúsági, Kulturális, Oktatási és Környezetvédelmi Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy a programot Irányító Hatóságnak állásfoglalását tükröző tartalomnak.